onsdag 5 juni 2013

Minikonferens på Torkel JönsgårdI dagarna de två arrangerade vi en minikonferens för ett bolag. Det var en del planeríng innan konferensen med mat, logi och aktiviteter. Vädret var med oss de här två dagarna. Vid deras ankomst  ankomst  passade de på att ta ett dopp i vårt SPA. Mats stod vid grillen och middagen dukades upp vid ladan.

Dagen därpå dukade vi upp en härlig lunchbuffé. Efter lunch skulle deltagarna akitiveras med att köra traktor och göra olika uppdrag. Deltagarna var mycket nöjda efter sin vistelse hos oss.

Så om någon tänker anordna en mindre konferens i enklare former är Torkel Jönsgård ett perfekt ställe.  

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag skriver för falkenbergare och tänkte hör med er om ni har mer info om ert bed and breakfast. Vi försöker samla en guide över alla boende i Falkenberg, och i närheten av staden. Läste någonstans på hemsidan att ni även har spa?

  MVH

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag skriver för falkenbergare och tänkte hör med er om ni har mer info om ert bed and breakfast. Vi försöker samla en guide över alla boende i Falkenberg, och i närheten av staden. Läste någonstans på hemsidan att ni även har spa?

  MVH

  SvaraRadera